ברוכים הבאים

לבית הספר לפיצה

קורס הפיצה הדיגיטלי הגדול והמקיף בישראל!

0 +

תלמידים בקורסים ובסדנאות

0 +

צפיות ברשתות החברתיות

תמיד חלמת להכין פיצות מושלמות?

הגעת למקום
הנכון!

הגעת למקום הנכון!

לאחר 15 שנות אפיית פיצות מכל העולם
והעברת מאות סדנאות פיצה לאלפי משתתפים
יצרתי את הקורס הענק הזה כדי להוכיח לך

שהכנת פיצות הרבה יותר פשוטה משחושבים. אני מבטיח!

גם אם מעולם לא אפית פיצה או נגעת בבצק
נלמד את כל עולם הפיצה, צעד אחר צעד –
15 פיצות שונות מכל רחבי הגלובוס,
איטליה, ארה"ב, צרפת, יפן, ארגנטינה ועוד,
מקלאסיקות ועד לפיצות חדשניות,
מגוון אדיר של רטבים, תוספות וטכניקות!

ולא, אין צורך בשום ניסיון קודם,
גם לא צריך בהכרח ציוד יקר או טאבון.
אין כאן חומרי גלם יקרים וקשים להשגה,
ונלמד יחד את עולם אפיית הפיצות
צעד אחר צעד – עד הפיצה המושלמת!

למה דווקא בית הספר לפיצה?

(ניתן ללחוץ למידע נוסף)

ללמוד בקצב שלך

ללמוד בקצב שלך

הקורס בנוי מ-20 שיעורים מוקלטים מראש באיכות טלוויזיונית כך שניתן ללמוד בכל שעה ומכל מקום, כמה פעמים שרק תרצו. אין צורך למהר או לדאוג מבחינת זמנים – הקורס נשאר שלך ללא הגבלת זמן!

מ-א' ועד ת'

מ-א' ועד ת'

השיעורים מתחילים ברמה הכי בסיסית ופשוטה – ועד לרמות הגבוהות ביותר שניתן לדמיין, בתוכנית לימודים מקיפה ומפורטת, צעד אחר צעד. 15 שנות פיצה ו-3 סדנאות שחוברו לקורס מקיף והראשון מסוגו בישראל!

איכות מרהיבה

איכות מרהיבה

לא עוד קורס דיגיטלי בינוני ומשעמם שמצולם מטלפון במטבח הביתי, אלא סרטוני וידיאו מקצועיים באיכות סופר K4 וברמת עריכה והפקה טלוויזיונית, על ידי אחד מצוותי הצילום המקצועיים ביותר בארץ!

חוברות מתכונים מקיפות

חוברות מתכונים מקיפות

לכל פרק מצורפת חוברת מפורטת, מקצועית ויפהפייה, עם כל המתכונים, ההוראות, הטכניקות, הדגשים והטיפים שחייב לדעת. בנוסף, תקבלו במתנה בונוס מטורף – בנק המתכונים האישי שלי, קרוב ל-50 מתכוני אקסטרה לרטבים ותוספות לפיצה. חלום!

גישה מיידית ותמיכה

גישה מיידית ותמיכה

מיד לאחר ההרשמה תיפתח לך הגישה אל הקורס, ובתוך מייל ההתחברות הראשוני – גם לינק אל קבוצת הפייסבוק הסודית של בית הספר לפיצה. בקבוצה ניתן להתייעץ או לשאול כל שאלה, ולקבל מענה מהיר ממני, וכמובן – לשתף ולהשוויץ בתוצאות שלך!

ללמוד מהמטבח שלך

ללמוד מהמטבח שלך

בלי לנסוע רחוק ולעמוד בפקקים או לחלוק את הסדנה עם אנשים. את כל הקורס ניתן ללמוד היישר מהמטבח הביתי או הספה אצלך בבית, בליווי צמוד ופרטי ממני. ניתן לצפות בכל יום או שעה – וכמה פעמים שתרצו!

רוצה להצטרף גם?

הפיצה המושלמת במרחק נגיעה ממך!

אז, מה בתוכנית?

פרק 1

לומדים את הבסיס

קמחים

נלמד בהרחבה על 8 סוגי הקמחים האפשריים לאפייה – האופי, מבנה החיטה והתרומה של כל אחד מהם לבצק ולפיצה, נשבור מיתוסים ומושגים מפוצצים ונלמד מה בדיוק חשוב לבדוק בקמחים בהם נשתמש!

שמרים

טריים ויבשים – נלמד מהו שמר וכיצד הוא עובד, מתי נרצה להשתמש בכל אחד מסוגי הקמחים וכיצד ניתן לשלוט, להאט או לזרז את פעולת השמרים בהתאם לרצונות שלנו. וכן, אנחנו שולטים בהם ולא להפך!

טמפרטורה

נלמד את התנאים האולטימטיביים להתפחת בצקים ומתי נבחר להתפיח בטמפרטורת החדר או במקרר. נדבר גם על טמפ' הרכיבים, ומדוע אסור להשתמש במים חמים או ללוש עם קמח ושמן לאורך זמן.

הידרציה

המונח החשוב ביותר בעולם האפייה. מהי בכלל הידרציה? כיצד מחשבים אותה? וגם, נלמד איך ניתן להשתמש בה לקבלת בצק פריך יותר או אוורירי יותר, ולשלוט לחלוטין בתוצאה הסופית!

10 הדיברות לבצק

נעבור על עשרת העקרונות שיהפכו כל בצק שתכינו למושלם, מדויק ונוח. מה מכניסים קודם למיקסר ועם איזה וו? באמת צריך להוסיף קמח בהדרגה? חייב סוכר? איך מגיעים לאווריריות מקסימלית? התשובות לכל השאלות!

פרק 2

איטליה

פיצה מרגריטה טאבון

נלמד יחד כיצד לפתוח בצק נאפוליטני בשתי שיטות שונות, מהי הגבינה הנכונה לשימוש, ונכין את מלכת הפיצה – המרגריטה. רוטב עגבניות מאוזן, מרגריטה ריחנית ואפייה מושלמת בטאבון, בדיוק כמו בנאפולי!

פיצה פולנטה ופטריות

נתאים את הבצק הנאפוליטני לאפייה בתנור ביתי, עם כמה טריקים מיוחדים, ונכין פיצה אוורירית ומדויקת עם פולנטה קרמית וחלומית משני רכיבים בלבד, עם פטריות צלויות לשלמות, שום קונפי נמס בפה ובצל ירוק!

פיצה פריטה בטיגון עמוק

נלמד להכין את אחת הפנינות הסודיות של נאפולי – פיצה מטוגנת בשמן עמוק. פריכה מבחוץ ואוורירית מבפנים, מלאה רוטב עגבניות, גבינת פרובולנה, בזיליקום ופרמזן. בטיגון מדויק, בלי טיפת שמן מיותר!

פיצה בארזה ותפוחי אדמה

נכין מהבצק הנאפוליטני פיצה פריכה וחרוכה בטאבון בסגנון בארי, שכמעט ולא מכירים בארץ, עם רוטב שמנת מדהים, גבינת מוצרלה, קרעי תפוח אדמה פריכים, דבש, פטרוזיליה ומלח גס. ביס חלום!

פיצה אל טאליו

נלמד להכין את מלכת הפיצות של רומא כולל קיפולים והתמודדות עם בצקים דביקים – ענקית, אוורירית בטירוף, תחתית פריכה מאוד, בהתפחה של 48 שעות. מעל, קרם עגבניות שרי צלויות וסטראצ'יאטלה (מלית הבוראטה שנכין בעצמנו!), יחד עם צנוברים, בזיליקום, בלסמי מצומצם ופרמזן. גן עדן!

פרק 3

אמריקה

פיצה דיפ דיש

המפלצת משיקגו – נרכיב את אחת הפיצות המושחתות ביותר בעולם. בצק קליל, קראסט חמאה ופרמזן, רוטב עגבניות מתקתק ומרוכז ולא פחות מקילו שלם של גבינת מוצרלה. פיצה שלא תשאיר אף אחד אדיש!

פיצה דטרויט

קריספית, מתפצחת, גבינתית ואוורירית בטירוף. נלמד כיצד להכין פיצה בסגנון דטרויט (מישיגין, ארה"ב), עם מוצרלה, גבינת צ'דר כתומה וסלסה חמאתית, עשירה וקטיפתית של בצלים מקורמלים. אין דברים כאלה

פיצה ניו יורק

נלמד להכין את אחד מסגנונות הפיצה האהובים בישראל – משולשים גדולים, פריכים ומלאים גבינה ורוטב. הפעם, רוטב פסטו בזיליקום טרי (שנלמד להכין!) ושמנת, מוצרלה, קממבר, דלעת צלויה ושקדים קלויים.

פיצה סיציליאנית

נכין יחד את הפיצה שרק השם שלה איטלקי, אבל היא הכי אמריקאית שיש. פריכה וקריספית בצדדים, בצק רך ואוורירי. אליה נשדך פרוסות גבינת מוצרלה, קרם בטטה חריף ומתובל וגבינת פקורינו מגורדת!

פיצה מידווסט

נלמד להכין את הפיצה הכי דקיקה, פריכה וכיפית באמריקה, מלאה בארבע גבינות נמסות וסלטון מרענן שמקליל את הביס. הפיצה העגולה היחידה בעולם שנחתכת לריבועים, ומדובר בביס לא פחות ממדהים!

פרק 4

עוד מהעולם

פוגאצטה

פיצה ארגנטינאית מושחתת ממולאת בחצי קילו מוצרלה נמסה, רוטב בשמל קטיפתי שנלמד להכין יחד, המון בצלים מקורמלים ונמסים בפה ואורגנו. ביננו? מדובר באחת הפיצות הטעימות ביותר בעולם!

פיצה בריוש צרפתית

נכין יחד גרסה לפיצה מדהימה היישר מעיר האורות – בצק בריוש חמאתי ועשיר, ריבת בצל מושלמת, מתקתקה ומהירה שלא צריך לבשל שעות על הגז, מוצרלה, רוקפור, גבינת עזים וטימין. פריז זה כאן!

הקונוס מקאיאצו – פרנקו פפה

נכין שחזור מדויק של אחת הפיצות המפורסמת בעולם, ומחווה לחברי הטוב – פרנקו פפה (כן, זה מהנטפליקס!), שזכה מספר פעמים בתואר הפיציולו הטוב בעולם. קונוס פיצה אוורירי ופריך שמטוגן בשמן עמוק, פונדו גרנה פדנו עשיר וחלומי ופסטו רוקט. ביס אלוהי!

המרינרה של טמאקי

נכין שחזור מדויק של הפיצרייה זוכת המישלן מטוקיו – שרבים מחשיבים לטובה בעולם. בצק אוורירי בטירוף, רוטב עגבניות שרי, המון שום ובריכת שמן זית (אכן, ללא מוצרלה). נלמד את שיטות האפייה היפניות הייחודיות, כולל פתיחה יוצאת דופן וזריקת מלח על רצפת הטאבון!

סינמון סטיקי באנס

לסיום, נכין מבצק הפיצה מאפה מלא בקרמל חמאתי צרפתי, עשיר וקטיפתי, ופקאנים מקורמלים, במילוי חמאה, סוכר חום, קינמון ומלח ים. בקיצור – מדובר בקינוח באמת בלתי נשכח!

קצת מתלמידי הקורס

איך זה באמת עובד?

נרשמים ומיד מגיעה הגישה לקורס –
נתחיל להבין וללמוד את עקרונות הבצק!

לומדים כיצד לאפות, לדייק ולעצב
בצקי פיצה במגוון טכניקות שונות!

יוצרים רטבים, תוספות ושילובי טעמים
ייחודיים ויוצאי דופן לשילוב בפיצות!

משלבים את כל הידע יחד עם החוברות, מתרגלים, מתנסים והופכים למקצוענים!

מפילים את כל המשפחה והאורחים
מהרגליים
 עם פיצות מרהיבות,
מקצועיות וטעימות בטירוף!

רוצה להצטרף גם?

הפיצה המושלמת במרחק נגיעה ממך!

קצת מהתקשורת

תלמידים מפרגנים

"בזכות דור, אני מבשלת כמו שף מקצועי."

"הקורסים של דור שווים כל שקל!"

"המתכונים של דור קלים ומוצלחים תמיד."

"הקורסים של דור מקצועיים ופרקטיים מאוד."

"דור פלג הפך את הבישול למהנה ופשוט."

"קורס מדהים, למדתי המון ושיפרתי את כישורי הבישול!"

“וואוו איזה קורס”

“תקשיב התחלתי טיפה לצפות והרמה מטורפת! תודה רבה לך”

“זה הדבר הכי טוב שקניתי בחיים שלי”

“אתה הכי מקצוען שיש קניתי בלי לחשוב פעמים”

אני שמח ששילמתי את זה לך, התוכן שאני צורךך ממך פרייסלס”

“ראיתי עכשיו כמ הפרקים אחי זה פשוט מדהים”

“תקשיב איזה מחיר !?!? כל הכבוד לך”

“ממזמן לא קניתי משהו כל כך מהר”

“טוב תקשיב עברתי עכשיו על הרשימה של מה יש בקורס וזה מטורף!!!”

רוצה להצטרף גם?

הפיצה המושלמת במרחק נגיעה ממך!

אז ... מה מפריד בינך לבין הכנת

פיצות מדהימות אצלך בבית?

שווי הבונוס והקורס כולו

(שמכיל בתוכו 3 סדנאות אפייה מחוברות!)

1,385

מחיר מלא

1,285₪

אבל, תמיד היה לי חשוב להנגיש את
אמנות הפיצות לכמה שיותר אנשים.

מאז ומתמיד נלחמתי ועשיתי הכל כדי

שמחירי הקורסים שלי יהיו הוגנים ונגישים
לאפשר לכמה שיותר אנשים בארץ
ללמוד, לטעום, לחוות, להנות וליצור
פיצות יפהפיות וטעימות בטירוף
גם אצלך בבית, מהמטבח הביתי שלך!

לכן, החלטתי להוריד את מחיר הקורס ל –

495₪

אבל … באמת חשוב לי לוודא שכולם
יוכלו להנות מהקורס הענק והמקיף שיצרתי,
מכמויות התוכן האדירות במחיר מצחיק,
מאיכות הצילום יוצאת הדופן שנדיר לראות!


אז, החלטתי לתת על הקורס
מחיר מטורף. חד פעמי. משוגע.
כזה שאנשים רואים ושואלים אותי -

"למה שתמכור את הטירוף הזה שהשקעת בו
עשרות אלפי שקלים וחצי שנה עבודה
במחיר כל כך זול? זו באמת בדיחה!"

345 שקלים בלבד

כן כן, זו לא טעות.

 940 שקלים פחות מהמחיר המקורי!

או ב-4 תשלומים של 86 שקלים בלבד!

 ללא שום ריביות או משחקי סכומים. 

שאלות נפוצות

כן! בקורס בית הספר לפיצה נלמד את כל מה שצריך לדעת, מהרמה הבסיסית ביותר של באילו קמחים נכון להשתמש, לישה נכונה ופתיחת בצק ידנית ועד הכנת עשרות מתכוני רטבים ותוספות, מגוון אדיר של פיצות והמון שיטות, טריקים, טיפים וקיצורי דרך לתוצאות בדיוק כמו בפיצריות, ואפילו יותר טוב. גם אם מעולם לא נגעת בבצק – בסיום הקורס פיצות מרהיבות וטעימות בטירוף יצאו מהמטבח שלך, ואני מתחייב לכך!

בניגוד ללא מעט קורסים עם הגבלות – מרגע הרכישה בית הספר לפיצה זמין לצפייה מכל מכשיר רלוונטי (טלפון נייד, מחשב, אייפד ועוד), ותוכלו לצפות בו בכל יום שתרצו, בכל שעה שתרצו וכמה פעמים שרק תרצו – ללא הגבלת זמן. כן, לכל החיים!

מיד בעת ההרשמה, במייל ההתחברות שיגיע – יהיה גם לינק אל קבוצת הפייסבוק הסגורה של הקורס. מדובר בקהילה סגורה ובה חברים רק תלמידי הקורס. שם, ניתן לשאול כל שאלה ולהתייעץ בכל עניין, לקבל מענה מהיר ממני ומתלמידים נוספים, וכמובן – להשוויץ בתוצאות המדהימות!

כן. כל המנות שנלמד בקורס, ללא יוצא מן הכלל, עשויות מחומרי גלם כשרים והן חלביות בלבד!

כמובן! בסופו של דבר המטרה היא להנגיש את עולם הפיצות גם למטבח הביתי. מתוך 15 סגנונות פיצה בקורס 10 נעשים בתנור ביתי, 2 בטיגון עמוק ו-3 בטאבון – כאשר את הבצק הנאפוליטני נלמד כיצד להתאים לאפייה בתנור פשוט בצורה האולטימטיבית, לקבלת פיצה אוורירית ומדויקת ברמה הכי גבוהה שיש!

תוכנית הלימודים של בית הספר לפיצה בנויה באופן מודולרי ייחודי על מנת להעביר כמה שיותר ידע, טכניקות, טיפים וטריקים – עם כמה שפחות זמן מת או תכנים שחוזרים. נלמד להכין פיצות ב-15 סגנונות שונים לחלוטין (מ-10 בצקים שונים), בכל גודל, צורה וטכניקה (תנור ביתי, טאבון וטיגון עמוק), עשרות רטבים ותוספות מכל הסוגים, מהקלאסיים ועד לכאלו שלא נראו מעולם. נלמד גם אינסוף טיפים, טריקים וקיצורי דרך!

בהחלט לא. כל המנות בקורס עשויות מחומרי גלם בסיסיים ופשוטים שאת רובם הגדול כנראה שכבר יש לך בבית, ואם לא – ניתן יהיה לאתר אותם בכל רשת מזון שהיא. המטרה היא להנגיש את עולם הפיצות לכל בית, ולעשות זאת בצורה יעילה, חכמה וגם לא יקרה מבחינת עלויות. אז, אין מה לדאוג!

כמובן!

בית הספר לפיצה הוא שילוב של למעלה מ-3 סדנאות פיצה שונות שחוברו יחד. אפילו בשיעורים הבסיסיים ננפץ המון מיתוסים שנלמדים בבתי הספר לבישול, נלמד טכניקות, טיפים וטריקים ייחודיים שפיתחתי לאורך השנים, ונהפוך את הכנת הפיצות בבית להרבה יותר פשוטה ומקצועית משאי פעם דמיינת. מעבר, ככל שמתקדמים לומדים יותר ויותר פיצות מיוחדות מכל העולם, לצד שילובי טעמים חלומיים. עולם פיצות שלם שרלוונטי גם למי שלא נגע בבצק מימיו – וגם לבעלי פיצריות, מסעדנים ואנשי מקצוע מיומנים!

@dor_peleg

K 0

@dor_peleg

K 0