ברוכים הבאים

לקורס סובב איטליה

לגלות את הקסם שבמטבח האיטלקי!

0 +

תלמידים בקורסים ובסדנאות

0 +

צפיות ברשתות החברתיות

0 +

ק"מ של מסע ברחבי איטליה

מוכנים לצאת למסע?

לאחר 15 שנים של בישול אוכל מרחבי איטליה
והעברת מאות סדנאות בישול ואפייה לאלפי משתתפים
יצרתי את הקורס הענק הזה כדי להוכיח לך

לאחר 15 שנים של בישול אוכל מרחבי איטליה
ומאות סדנאות בישול ואפייה לאלפי משתתפים
יצרתי את הקורס הענק הזה כדי להוכיח לך

שבישול איטלקי הוא סופר פשוט, קל וכיפי!

לא צריך חומרי גלם יקרים או ציוד מיוחד
לא דרוש ניסיון קודם בבישול ואפייה
והטעמים והריחות מכל רחבי ארץ המגף
יציפו את הבית ויגיעו אליך למטבח!

Andiamo

זה הזמן לצאת למסע קולינרי

סובב איטליה

המסע שלנו בארץ המגף

רוצה להצטרף למסע?

איטליה במרחק נגיעה ממך!

למה דווקא סובב איטליה?

(ניתן ללחוץ למידע נוסף)

ללמוד בקצב שלך

ללמוד בקצב שלך

הקורס בנוי מ-15 שיעורים מוקלטים מראש באיכות טלוויזיונית כך שניתן ללמוד בכל שעה ומכל מקום, כמה פעמים שרק תרצו. אין צורך למהר או לדאוג מבחינת זמנים – הקורס נשאר שלך ללא הגבלת זמן!

חוברות מתכונים מקיפות

חוברות מתכונים מקיפות

לכל פרק מצורפת גם חוברת מתכונים מפורטת, מקצועית ויפהפייה, עם כל המתכונים, ההוראות המלאות, הטכניקות, הדגשים וקיצורי הדרך שיעשו את החיים במטבח קלים ופשוטים!

מ-א' ועד ת'

מ-א' ועד ת'

בשיעורים נלמד להכין מנות במגוון רמות קושי, צעד אחר צעד, מהרמה הכי בסיסית ופשוטה – ועד לרמות הגבוהות ביותר, בתכנית לימודים מקיפה ומפורטת. 15 שנות בישול ואפייה ו-3 סדנאות שונות שחוברו לקורס מקיף וראשון מסוגו!

גישה מיידית ותמיכה

גישה מיידית ותמיכה

מיד לאחר ההרשמה תיפתח לך הגישה אל הקורס, ובתוך מייל ההתחברות הראשוני – גם לינק אל קבוצת הפייסבוק הסודית של 'סובב איטליה'. בקבוצה ניתן להתייעץ או לשאול כל שאלה, ולקבל מענה מהיר ממני, וכמובן – לשתף ולהשוויץ בתוצאות שלך!

איכות מרהיבה

איכות מרהיבה

לא עוד קורס דיגיטלי בינוני ומשעמם שמצולם מטלפון במטבח הביתי, אלא סרטוני וידיאו מקצועיים באיכות סופר K4 וברמת עריכה והפקה טלוויזיונית, על ידי אחד מצוותי הצילום המקצועיים ביותר בארץ!

ללמוד מהמטבח שלך

ללמוד מהמטבח שלך

בלי לנסוע רחוק ולעמוד בפקקים או לחלוק את הסדנה עם אנשים. את כל הקורס ניתן ללמוד היישר מהמטבח הביתי או הספה אצלך בבית, בליווי צמוד ופרטי ממני. ניתן לצפות בכל יום או שעה – וכמה פעמים שתרצו!

אז, מה בתוכנית?

פרק 1

מנות ראשונות

סלט קפרזה

קאפרי

6 דקות

נכין יחד את הסלט האייקוני ביותר במטבח האיטלקי (ובצבעי דגל איטליה), בגרסה המקורית והכי פשוטה שיש, שתפיל את כולם מהרגליים!

פוקאצ'ה בארזה

בארי

18 דקות

נלמד להכין, צעד אחר צעד, פוקאצ’ה מתפצחת ופריכה מבחוץ, ונמסה בפה מבפנים, עם 100% הידרציה (אל דאגה, נסביר הכל!), עגבניות שרי, זיתים, אורגנו והמון שמן זית!

חציל בפרמזן

סיציליה

13 דקות

דמיינו שכבות חציל מטוגן בשמן עמוק, פריך מבחוץ וריבתי ורך מבפנים (בטיגון נכון, ללא שמן מיותר!), אפוי בין שכבות רוטב עגבניות, מוצרלה טרייה, בזיליקום ופרמזן. ביס חלום!

פרמזן, פרמזן, פרמזן

מודנה

14 דקות

3 כוכבי מישלן אצלך במטבח – נכין יחד מחווה למנה הכי מפורסמת מהמסעדה שנחשבת לטובה בעולם, וכולה מבוססת על רכיב אחד – סופלה, פונדו וטוויל, והכל מגבינת פרמזן. כזו עוד לא אכלת.

פרק 2

אוכל רחוב

סופלי אל טלפונו

רומא

6 דקות

נכין יחד כדורי ריזוטו קרמי, קטיפתי וחמאתי, במילוי מוצרלה נמתחת ובמעטפת מתפצחת ופריכה מבחוץ, וטיגון מדויק שמשאיר אפס שמן על הידיים.

פריטטינה

נאפולי

17 דקות

נלמד להכין את המנה המושחתת, היצירתית והמשוגעת ביותר במטבח האיטלקי – קוביות פסטה קרמית עם רוטב בשמל, גבינות ואפונה, והכל מטוגן בשמן עמוק עד פריכות מושלמת. כל מילה מיותרת.

ספוליאטלה

סלרנו

25 דקות

נכין יחד, צעד אחר צעד, את אחד הקינוחים המפורסמים בעולם – שכמעט אי אפשר למצוא בישראל. כל הדגשים, הטיפים והטריקים לספוליאטלה מושלמים, חמאתיים וקראנצ'יים, במלית ריקוטה-סולת קלאסית!

פרק 3

מנות עיקריות

ריזוטו פטריות

מילאנו

16 דקות

נלמד להכין ריזוטו קרמי, אמיתי וקטיפתי (ללא שמנת!), וכיצד ניתן להכין ממנו כל סוג ריזוטו שנרצה, בכל צבע וטעם. הפעם, נוסיף פנימה גם פטריות צלויות, שקדים ופרמזן – לריזוטו פטריות מושלם!

ניוקי אלה סורנטינה

סורנטו

17 דקות

נכין יחד ניוקי תפוחי אדמה רכים, אווריריים ונמסים בפה כמו עננים, יחד עם רוטב עגבניות מרענן, בזיליקום והמון מוצרלה נמתחת, הישר מסורנטו.

ניוקי ריקוטה

פירנצה

14 דקות

נלמד להכין ניוקי ריקוטה – כריות קטנות, גבינתיות ואווריריות, יחד עם רוטב שמנת, תרד ופיסטוקים שאי אפשר להפסיק לאכול!

לזניה ירוקה

אמיליה רומאנה

11 דקות

המנה האהובה – כמו שעוד לא ראית. לזניה ירוקה עם מלית כרישה צלויה, גבינת עזים, צנוברים ורוטב בשמל לימוני. גרסה חדשנית ללזניה המסורתית!

טורטליני אין ברודו

בולוניה

38 דקות

מנת הפסטה המפורסמת והנחשבת ביותר בעיר הפסטה האגדית של איטליה – בולוניה. עשרות טורטליני קטנטנים ששוחים להם בציר זהוב, צלול ועמוק של ירקות שורש וקליפות פרמזן. הביס המנחם בעולם!

פולנטה ותבשיל כפרי

פיימונטה

8 דקות

נכין יחד פולנטה פשוטה, מהירה וקטיפתית מתירס טרי, עם טריקים מעולם המסעדות שעושים את ההבדל. מעל, נגיש תבשיל כפרי מבצלים, ערמונים, אגוזי לוז, ארטישוק ירושלמי ועוד הפתעות!

פרק 4

קינוחים

טירמיסו

טרוויזו

13 דקות

באיטלקית – טירמיסו, ובעברית – 'הרם אותי למעלה', ובצדק. נלמד להכין יחד, צעד אחר צעד, את הקינוח האגדי, המפנק והקטיפתי מצפון איטליה, בגרסה מונגשת ומדויקת שאין מצב לא להצליח!

סטרצ'אטה

קאיאצו

17 דקות

בטח לא ציפית לראות פיצה כקינוח, אבל יש אחד באיטליה שכן – פרנקו פפה, איש הפיצה המפורסם בעולם. נכין יחד מקלות פיצה מטוגנים, עטופים דבש, סוכר, קינמון ותיבול מפתיע במיוחד, בלאבנה וחמאה חומה. ממכר!

אז, איך מצטרפים אל המסע?

נרשמים ומיד מגיעה הגישה לקורס

מתחילים את המסע שלנו באיטליה!

צופים בשיעורים המרהיבים וקוראים את חוברות המתכונים -

אפשר גם להתייעץ בקבוצת הפייסבוק הסגורה!

לומדים להכין מנות וקינוחים מכל ארץ המגף

מאוכל רחוב מושחת ועד מישלן!

מארחים את המשפחה והחברים לארוחות איטלקיות

מדהימות ויוצאות דופן בדיוק כמו באיטליה!

רוצה להצטרף למסע?

איטליה במרחק נגיעה ממך!

קצת מהתקשורת

תלמידים מפרגנים

יובל ניסים

"מי היה מאמין שאצליח להכין טורטליני אין ברודו לבד, איזה מטורף!!"

דניאל שוקרון

"ספוליאטלה ועוד שלי?? מאז שהייתי באיטליה לא אכלתי מאפה כזה נדיררר!"

לירן שיר

"הייתי גם בסדנה פיזית שלך וזה פשוט מנצח בענק, לבשל איתך צמוד אבל אצלי במטבח. חלום!"

אור ציון

"סופסוף ניוקי כמו במסעדה ולא להאמין שהכנתי אותם לבד. תענוג"

דוד שלום

"הלזניה הכי טעימה שאכלתי בחיים. רק זה היה שווה!!"

הדס קהלני

"קורס הכי ברור שיש ומה זו האיכות האדירה הזו?? מרגיש כמו סרט בקולנוע"

מיכה גלר

"זה באמת שינה את כל הדרך שבה אני מתייחס למטבח ... היה לי ניסיון לפני אבל זה באמת רמה אחרת"

מור נזרי

"קורס באמת מדהים! אפס ניסיון ולמדתי להכין כל כך הרבה מנות חדשות. תודה ענקית!!"

נופר ראובן

“אתה הכי מקצוען שיש. קניתי בלי לחשוב פעמים”

שחר אלטיט

“תקשיב איזה מחיר?! חשבתי שיעלה פי 3 מזה, באמת כל הכבוד לך”

אמיר בר

“הרכישה הכי מהירה שעשיתי השנה, בלי למצמץ”

טל דנן

“זה הדבר הכי טוב שקניתי בחיים שלי. אין דברים כאלה.”

שרון לוי

“עוקבת אחריך כבר ים זמן והקורס הזה משמייםםם! לא הייתי צריכה להתלבט אפילו”

הילה כהן

“טוב תקשיב, עברתי עכשיו על כל הרשימה של מה יש בקורס וזה פשוט מטורף!!!”

רוצה להצטרף למסע?

איטליה במרחק נגיעה ממך!

אז ... מה מפריד בינך לבין הכנת


אוכל איטלקי יוצא דופן אצלך בבית?

שווי הקורס

(שמכיל בתוכו 3 סדנאות בישול מחוברות!)

1,285

אבל, תמיד היה לי חשוב להנגיש את
אמנות הבישול והאפייה של איטליה לכולם.

מאז ומתמיד נלחמתי ועשיתי הכל כדי
שמחירי הקורסים שלי יהיו הוגנים ונגישים
לאפשר לכמה שיותר אנשים בארץ
ללמוד, לטעום, לחוות, להנות וליצור
אוכל איטלקי טרי, יפהפה, מקצועי וטעים
גם אצלך בבית, מהמטבח הביתי שלך!

לכן, החלטתי להוריד את מחיר הקורס ל-

495

אבל … באמת חשוב לי לוודא שכולם
יוכלו להנות מהקורס הענק והמקיף שיצרתי,
מכמויות התוכן האדירות במחיר מצחיק,
מאיכות הצילום יוצאת הדופן שנדיר לראות!

אז, החלטתי לתת על הקורס
מחיר מיוחד. מטורף. חד פעמי. משוגע.
כזה שאנשים רואים ושואלים אותי –
"למה שתמכור את הטירוף הזה שהשקעת בו
עשרות אלפי שקלים וחצי שנה של עבודה
במחיר כל כך זול? זו באמת בדיחה!"

345 שקלים בלבד

כן כן, זו לא טעות.
940₪ שקלים פחות מהמחיר המקורי!

או ב-4 תשלומים של 86 שקלים בלבד!

 ללא שום ריביות או משחקי סכומים. 

שאלות נפוצות

כן! בקורס ‘סובב איטליה’ נלמד את כל התורה מאפס – הכנת פסטה טרייה, ניוקי בעבודת יד, בצקים אווריריים וחלומיים, ריזוטו קטיפתי, קינוחים מפורסמים ועוד הפתעות. גם אם מעולם לא נכנסת למטבח או נגעת בבצק – בסיום, המנות שייצאו מהמטבח שלך יהיו לא פחות טובות מבאיטליה, אני מבטיח!

תוכנית הלימודים של 'סובב איטליה' בנויה באופן גיאוגרפי ייחודי כך שכל מנה מייצגת עיר ואת האוכל המסורתי שלה, תוך כדי העברת מקסימום ידע, טכניקות, טיפים וטריקים – עם כמה שפחות זמן מת או דברים שחוזרים.

מסלט אגדי, ריזוטו קטיפתי, לזניה לבנה ושני סוגי ניוקי בעבודת יד, דרך אוכל רחוב מושחת, מטורף והכי טעים שיש, ועד לספוליאטלה מדויק (אחד המאפים המפורסמים בעולם!), טירמיסו מפנק ואמיתי, קינוח פיצה בשמן עמוק ומנת הפסטה שהיא המבחן של כל איש פסטה. נלמד גם אינספור טריקים, טיפים וקיצורי דרך שעושים את החיים במטבח לקלים יותר!

בניגוד ללא מעט קורסים עם הגבלות – מרגע הרכישה 'סובב איטליה' זמין לצפייה מכל מכשיר רלוונטי (טלפון נייד, מחשב, אייפד ועוד), ותוכלו לצפות בו בכל יום שתרצו, בכל שעה שתרצו וכמה פעמים שרק תרצו – ללא הגבלת זמן. כן, לכל החיים!

כמובן!

ב'סובב איטליה' תוכלו למצוא מגוון מנות ברמות קושי ומורכבות שונות – ונלמד הכל מא' ועד ת', צעד אחר צעד. בין אם מעולם לא נגעת בבצק או נכנסת למטבח, או שאוכל איטלקי הוא האהוב ביותר אצלך בבית – הקורס יפתח בפנייך עולם שלם של מאכלים, טכניקות, טעמים ומרקמים!

כן. כל המנות שנלמד בקורס, ללא יוצא מן הכלל, עשויות מחומרי גלם כשרים והן חלביות בלבד – חלקן בגרסאות כשרות ייחודיות שלא נופלות מהמקור. במנות שבהן המקור בשרי – יופיע בחוברות המצורפות מתכון בונוס שיאפשר למי שירצה בכך להכין את המנה המקורית בגרסה בשרית!

מיד בעת ההרשמה, במייל ההתחברות שיגיע – יהיה גם לינק אל קבוצת הפייסבוק הסגורה של הקורס. מדובר בקהילה סגורה ובה חברים רק תלמידי הקורס. שם, ניתן לשאול כל שאלה ולהתייעץ בכל עניין, לקבל מענה מהיר ממני ומתלמידים נוספים, וכמובן – להשוויץ בתוצאות המדהימות!

כמובן! בסופו של דבר המטרה היא להנגיש את המטבח האיטלקי ברמה הכי גבוהה שיש – לכל מטבח ולכל רמה. גם ללא מיקסר, מכונת פסטה וציוד מתקדם ניתן להכין כל אחת ואחת מהמנות בקורס ולקבל תוצאה מדהימה. אין צורך בציוד יקר במאות ואלפי שקלים!

בהחלט לא. כל המנות בקורס עשויות מחומרי גלם בסיסיים ופשוטים שאת רובם הגדול כנראה שכבר יש לך בבית, ואם לא – ניתן יהיה לאתר אותם בכל רשת מזון שהיא. המטרה היא להנגיש את המטבח האיטלקי לכל בית, ולעשות זאת בצורה יעילה, חכמה וגם לא יקרה מבחינת עלויות. אז, אין מה לדאוג!

@dor_peleg

K 0

@dor_peleg

K 0