תלמידים בקורסים ובסדנאות
צפיות ברשתות החברתיות
תמיד חלמת לאפות כמו המקצוענים?
הגעת למקום הנכון!
לאחר 15 שנות אפייה מלוחה ומתוקה מכל הסוגים
והעברת מאות סדנאות אפייה לאלפי משתתפים
יצרתי את הקורס הענק הזה כדי להוכיח לך
שאפייה זה פשוט וקל. אני מבטיח!
גם אם מעולם לא אפית או נגעת בבצק
נכין יחד 4 בצקים בסגנונות שונים ומהם
ניצור 15 מאפים מרשימים ויצירתיים
עם רטבים, תוספות וטכניקות מדהימות!
אין צורך בשום ניסיון קודם
לא צריך גם ציוד יקר ומיוחד
או חומרי גלם יקרים וקשים להשגה,
ונלמד יחד את עולם האפייה
מא'- ועד ת', צעד אחר צעד!
למה דווקא בית הספר לאפייה?
(ניתן ללחוץ למידע נוסף)
הקורס בנוי מ-24 שיעורים מוקלטים מראש באיכות טלוויזיונית כך שניתן ללמוד בכל שעה ומכל מקום, כמה פעמים שרק תרצו. אין צורך למהר או לדאוג מבחינת זמנים – הקורס נשאר שלך ללא הגבלת זמן!
בשיעורים נלמד להכין מאפים במגוון רמות קושי, צעד אחר צעד, מהרמה הכי בסיסית ופשוטה – ועד לרמות הגבוהות ביותר, בתכנית לימודים מקיפה ומפורטת. 15 שנות אפייה ו-3 סדנאות שונות שחוברו לקורס מקיף וראשון מסוגו!
לא עוד קורס דיגיטלי בינוני ומשעמם שמצולם מטלפון במטבח הביתי, אלא סרטוני וידיאו מקצועיים באיכות סופר K4 וברמת עריכה והפקה טלוויזיונית, על ידי אחד מצוותי הצילום המקצועיים ביותר בארץ!
לכל פרק מצורפת חוברת מפורטת, מקצועית ויפהפייה, עם כל המתכונים, ההוראות המלאות, הטכניקות, הדגשים והטיפים שחייב לדעת. בנוסף, תקבלו במתנה גם מדריך ייחודי וחדשני – שיודע לפתור כל בעיה וסיטואציה בהן אפשר להיתקל בהכנת כל בצק שמרים שהוא!
מיד לאחר ההרשמה תיפתח לך הגישה אל הקורס, ובתוך מייל ההתחברות הראשוני – גם לינק אל קבוצת הפייסבוק הסודית של 'בית הספר לאפייה'. בקבוצה ניתן להתייעץ או לשאול כל שאלה, ולקבל מענה מהיר ממני, וכמובן – לשתף ולהשוויץ בתוצאות שלך!
בלי לנסוע רחוק ולעמוד בפקקים או לחלוק את הסדנה עם אנשים. את כל הקורס ניתן ללמוד היישר מהמטבח הביתי או הספה אצלך בבית, בליווי צמוד ופרטי ממני. ניתן לצפות בכל יום או שעה – וכמה פעמים שתרצו!
רוצה להצטרף גם?
המאפים המושלמים במרחק נגיעה!
אז, מה בתוכנית?
פרק 1
לומדים את הבסיס
קמחים
נלמד בהרחבה על 8 סוגי הקמחים האפשריים לאפייה – האופי, מבנה החיטה והתרומה של כל אחד מהם לבצק ולמאפה, נשבור מיתוסים ומושגים מפוצצים ונלמד מה בדיוק חשוב לבדוק בקמחים בהם נשתמש!
שמרים
טריים ויבשים – נלמד מהו שמר וכיצד הוא עובד, מתי נרצה להשתמש בכל אחד מסוגי הקמחים וכיצד ניתן לשלוט, להאט או לזרז את פעולת השמרים בהתאם לרצונות שלנו. וכן, אנחנו שולטים בהם ולא להפך!
טמפרטורה
נלמד את התנאים האולטימטיביים להתפחת בצקים ומתי נבחר להתפיח בטמפרטורת החדר או במקרר. נדבר גם על טמפ' הרכיבים, ומדוע אסור להשתמש במים חמים או ללוש עם קמח ושמן לאורך זמן.
הידרציה
המונח החשוב ביותר בעולם האפייה. מהי בכלל הידרציה? כיצד מחשבים אותה? וגם, נלמד איך ניתן להשתמש בה לקבלת בצק פריך יותר או אוורירי יותר, ולשלוט לחלוטין בתוצאה הסופית!
10 הדיברות לבצק
נעבור על עשרת העקרונות שיהפכו כל בצק שתכינו למושלם, מדויק ונוח. מה מכניסים קודם למיקסר ועם איזה וו? באמת צריך להוסיף קמח בהדרגה? חייב סוכר? איך מגיעים לאווריריות מקסימלית? התשובות לכל השאלות!
פרק 2
בצק שמרים – שמן זית
הכנת הבצק
נכין יחד בצק חלק, כיפי ונוח לעבודה, ממנו נלמד להכין מאפים שונים. מה סדר הרכיבים הנכון במיקסר? איך יודעים שלשנו מספיק? איך מתפיחים ולמשך כמה זמן? כל התורה – מההתחלה!
קלצונה איטלקי
נלמד להכין פיצה ממולאת, היישר מאיטליה, כולל רוטב עגבניות פשוט ומנצח שנכין בדיוק כמו האיטלקים, מוצרלה, פרמזן ובזיליקום. כולל כל הדגשים הטכניים לקבלת תוצאה יפהפייה ומדויקת!
פרעצל סטראצ'יטלה ותירס
נלמד להפוך את הבצק לפרעצל – לחמניות בייגלה מתפצחות, עם קראסט מטריף, שנמלא בגבינת סטראצ'יטלה (מלית הבוראטה, שנלמד להכין לבד) ותירס מדהים בחמאה חומה, אגוזי לוז ופרמזן. ביס חלומי!
הפניני מנאפולי
נלמד להכין את הלחם האיטלקי הכי קראנצ'י ופריך שיש, הצ'יבאטה, וממנו נרכיב כריך חלומי שהפך ויראלי ברשתות – פסטו בזיליקום טרי (שנכין בעצמנו!), עגבניות שרי קונפי צלויות, מוצרלה, גרידת לימון ועוד הפתעות!
פוקאצ'ה טפנד וכרובית
מאותו בצק שמרים נלמד להכין פוקאצ'ה מתפצחת ופריכה, אוורירית מבפנים, יחד עם טפנד זיתים – מטבל עשיר, עוצמתי ומלא אוממי, כרובית צלויה, פיסטוקים ושלל עשבי תיבול. ביס פשוט ממכר!
פרק 3
בצק שמרים - חמאה
הכנת הבצק
נכין יחד בצק חלק, כיפי, חמאתי ונוח לעבודה, ממנו נלמד להכין מאפים שונים. מה סדר הרכיבים הנכון במיקסר? איך יודעים שלשנו מספיק? איך מתפיחים ולמשך כמה זמן? כל התורה – מההתחלה!
סירות צ'דר ותפוחי אדמה
מהבצק החמאתי נכין מאפה זהוב ומדהים של קרם גבינת צ'דר (שכמובן, נכין לבד), תפוחי אדמה מטוגנים בשמן עמוק, שמנת חמוצה ותלתלי בצל ירוק – טריק קטן שעושה הבדל גדול, היישר ממסעדות היוקרה!
כיכר דפים פולנטה ופטריות
בעזרת אותו בצק נלמד להכין מאפה יפהפה וכיפי, כיכר גדולה ממנה ניתן לתלוש דפים-דפים של בצק חמאתי, במילוי פולנטה קרמית ומתקתקה מתירס טרי (בשני רכיבים בלבד!) ופטריות צלויות לשלמות!
פלעצלך בצל ופרג
נלמד להכין לחמניות פרג ובצל נוסטלגיות שאי אפשר להפסיק לאכול. בצק חמאתי, בצלים חרוכים ומאודים, פרג מתפצח בפה, מלח גס וקוביית חמאה. טעם ילדות!
לחמניות פרקרהאוס וחמאת קרמל
נכין יחד לחמניות אמריקאיות מפורסמות – קראסט מתפצח, ופנים רך וחמאתי. מבריקות, רכות ומנחמות, לצד קרמל צרפתי שנהפוך לחמאת קרמל מדהימה, חלקה, קטיפתית ומושחתת. ביס אגדי, לא פחות!
פרק 4
בצק בריוש צרפתי
הכנת הבצק
נכין יחד את הבצק הכי מושחת, עשיר, חמאתי ואירופאי שיש – בצק בריוש. נלמד את כל הדגשים החשובים לעבודה מוצלחת עם בצק בריוש, כולל כיצד מתמודדים עם בצקים דביקים באופן הכי מקצועי שיש!
סירות בריוש קיסר
נלמד כיצד לעצב את הבריוש לצורת סירה יפהפייה ואלגנטית, ונגיש יחד עם סלט קיסר מנצח, שלא נופל משום מסעדה שאכלתם בה בארץ ובעולם (בהתחייבות!), עם גבינת שמנת ושקדים מקורמלים. חלום!
בריוש קופים
דמיינו את לחם השום הכי מדהים שאי פעם אכלתם – על סטרואידים. מאותו בצק נכין מאפה נתלש וכיפי לחלוקה, בהשראת לחם השום הקוריאני – עם חמאת שום, דבש פרמזן, ובמילוי מוצרלה. כולל הופעת אורח מיוחדת!
עוגת קראנץ מלוחה
כולנו יודעים ששמרים זה מדהים, אז למה לא בגרסה מלוחה? נמלא את הבריוש בפסטו פיסטוק נאפוליטני עשיר וקל מאוד להכנה, עגבניות מיובשות, בזיליקום וגבינת קשקבל. אגב, הבצק מושלם גם לעוגות מתוקות!
מריטוצו מסקרפונה
נכין יחד את אחד הקינוחים האיטלקיים הכי קלאסיים שיש, היישר מרומא. לחמניות בריוש מוארכות, חמאתיות ואווריריות, ובתוכן קצפת מסקרפונה אוורירית, קלילה כמו ענן ובמתיקות עדינה. קינוח פשוט, מרשים ואגדי!
פרק 5
בצק פריך צרפתי
הכנת הבצק
למרות שמדובר באחד הבצקים הטכניים ביותר – נלמד יחד כיצד להכין אותו בצורה קלה, מנצחת ועם אפס סיכוי לתקלות. נעבור על הדגשים הקריטיים לעבודה כמו המאסטרים – לתוצאות מדויקות ויפהפיות!
בוריקיטס בטטה וגבינת עזים
נלמד להכין יחד בוריקיטס קטנים מבצק פריך ובתוכם מלית מהפנטת של בטטה צלויה, גבינת עזים רכה, צנוברים קלויים וקצח. גרסה משודרגת למאכל הילדות – שהלוואי שהיה נמכר במכולת ליד הבית!
טארט פרמזן וכרוב סגול
נלמד להרכיב באופן מושלם בצק פריך על תבנית לקלתית מושלמת, אחידה ומדויקת, כמו בקונדיטוריות. ממנה, נכין טארט קטיפתי, מוסי וחלומי שעשוי ממלית פרמזן מחרפנת חושים וכרוב סגול צלוי. פרוסה מגן עדן!
פאי הפקאן הטעים בעולם
לסיום, אחד הקינוחים המפורסמים על הגלובוס – בגרסת הגורמה. בצק חמאתי ובתוכו מלית טופי מתוקה-מלוחה, מלאה וניל, קפה, קינמון, קקאו, חמאה חומה ושני סוגי פקאן. קינוח פשוט שיפיל את כולם מהרגליים!
קצת מתלמידי הקורס
איך זה באמת עובד?
נרשמים ומיד מגיעה הגישה לקורס –
מתחילים ללמוד ולהכין את בצקי הבסיס!
לומדים כיצד לעצב, לאפות ולדייק את
בצקי הבסיס באופן מושלם ומקצועי!
יוצרים רטבים, תוספות ושילובי טעמים
יחודיים ויוצאי דופן לשילוב במאפים!
משלבים את כל הידע יחד עם
החוברות,
מתרגלים, מתנסים והופכים למקצוענים!
מפילים את כל המשפחה והאורחים
מהרגליים
עם מאפים מרהיבים, פשוטים ויוצאי דופן!
רוצה להצטרף גם?
המאפים המושלמים במרחק נגיעה!
קצת מהתקשורת
תלמידים מפרגנים
"בזכות דור, אני מבשלת כמו שף מקצועי."
"הקורסים של דור שווים כל שקל!"
"המתכונים של דור קלים ומוצלחים תמיד."
"הקורסים של דור מקצועיים ופרקטיים מאוד."
"דור פלג הפך את הבישול למהנה ופשוט."
"קורס מדהים, למדתי המון ושיפרתי את כישורי הבישול!"
“וואוו איזה קורס”
“תקשיב התחלתי טיפה לצפות והרמה מטורפת! תודה רבה לך”
“זה הדבר הכי טוב שקניתי בחיים שלי”
“אתה הכי מקצוען שיש קניתי בלי לחשוב פעמים”
אני שמח ששילמתי את זה לך, התוכן שאני צורךך ממך פרייסלס”
“ראיתי עכשיו כמ הפרקים אחי זה פשוט מדהים”
“תקשיב איזה מחיר !?!? כל הכבוד לך”
“ממזמן לא קניתי משהו כל כך מהר”
“טוב תקשיב עברתי עכשיו על הרשימה של מה יש בקורס וזה מטורף!!!”
רוצה להצטרף גם?
המאפים המושלמים במרחק נגיעה!
אז ... מה מפריד בינך לבין הכנת
מאפים חלומיים
אצלך במטבח?
מאפים חלומיים אצלך במטבח?
שווי הבונוס והקורס כולו
(שמכיל בתוכו 3 סדנאות אפייה מחוברות!)
מחיר מלא
אבל, תמיד היה לי חשוב להנגיש את
אמנות האפייה לכמה שיותר אנשים.
מאז ומתמיד נלחמתי ועשיתי הכל כדי
שמחירי הקורסים שלי יהיו הוגנים ונגישים
לאפשר לכמה שיותר אנשים בארץ
ללמוד, לטעום, לחוות, להנות וליצור
מאפים יפהפיים וטעימים בטירוף
גם אצלך בבית, מהמטבח הביתי שלך!
לכן, החלטתי להוריד את מחיר הקורס ל–
אבל … באמת חשוב לי לוודא שכולם
יוכלו להנות מהקורס הענק והמקיף שיצרתי,
מכמויות התוכן האדירות במחיר מצחיק,
מאיכות הצילום יוצאת הדופן שנדיר לראות!
אז, החלטתי לתת על הקורס
מחיר מטורף. חד פעמי. משוגע.
כזה שאנשים רואים ושואלים אותי -
"למה שתמכור את הטירוף הזה שהשקעת בו
עשרות אלפי שקלים וחצי שנה עבודה
במחיר כל כך זול? זו באמת בדיחה!"
345 שקלים בלבד
כן כן, זו לא טעות.
940 שקלים פחות מהמחיר המקורי!
או ב-4 תשלומים של 86 שקלים בלבד!
ללא שום ריביות או משחקי סכומים.
שאלות נפוצות
כן! בקורס בית הספר לאפייה נלמד את כל התורה מאפס – מבאילו קמחים נכון להשתמש, איך לשים ומכינים מא' ועד ת' 4 בצקי בסיס, ועד הכנת עשרות תוספות, רטבים ומגוון אדיר של מאפים יפהפיים, עם אינסוף שיטות, טיפים, טריקים וקיצורי דרך לקבלת תוצאות בדיוק כמו במאפיות היוקרתיות, ואפילו יותר טוב. גם אם מעולם לא נגעתם בבצק – בסיום הקורס תכינו בבית מאפים מרהיבים וטעימים בטירוף. אני מתחייב על כך!
בניגוד ללא מעט קורסים עם הגבלות – מרגע הרכישה בית הספר לאפייה זמין לצפייה מכל מכשיר רלוונטי (טלפון נייד, מחשב, אייפד ועוד), ותוכלו לצפות בו בכל יום שתרצו, בכל שעה שתרצו וכמה פעמים שרק תרצו – ללא הגבלת זמן. כן, לכל החיים!
מיד בעת ההרשמה, במייל ההתחברות שיגיע – יהיה גם לינק אל קבוצת הפייסבוק הסגורה של הקורס. מדובר בקהילה סגורה ובה חברים רק תלמידי הקורס. שם, ניתן לשאול כל שאלה ולהתייעץ בכל עניין, לקבל מענה מהיר ממני ומתלמידים נוספים, וכמובן – להשוויץ בתוצאות המדהימות!
כן. כל המנות שנלמד בקורס, ללא יוצא מן הכלל, עשויות מחומרי גלם כשרים והן חלביות בלבד!
כמובן! בסופו של דבר המטרה היא להנגיש עולם האפייה גם למטבח הביתי. את כל המאפים בקורס ניתן להכין ללא שום ציוד מיוחד מעבר לתנור, אפילו את הלישות ניתן לבצע באופן ידני. כלומר, אין צורך בשום ציוד יקר ומיוחד או אמצעים מתקדמים – מה שיש לך במטבח כרגע זה מעבר למספיק!
תוכנית הלימודים של בית הספר לאפייה בנויה באופן מודולרי ייחודי על מנת להעביר כמה שיותר ידע, טכניקות, טיפים וטריקים – עם כמה שפחות זמן מת או תכנים שחוזרים. נלמד להכין מאפים ב-15 סגנונות, בכל גודל, צורה וטכניקה, עשרות רטבים ותוספות מכל הסוגים (שניתן לשדך לאינסוף מנות ומאפים), מהקלאסיים ביותר ועד ייחודיים שלא נראו מעולם. מעבר, נלמד את כל מה שצריך לקבלת מאפים אווריריים, פריכים, מדויקים וטעימים בטירוף!
בהחלט לא. כל המנות בקורס עשויות מחומרי גלם בסיסיים ופשוטים שאת רובם הגדול כנראה שכבר יש לך בבית, ואם לא – ניתן יהיה לאתר אותם בכל רשת מזון שהיא. המטרה היא להנגיש את עולם האפייה לכל בית, ולעשות זאת בצורה יעילה, חכמה וגם לא יקרה מבחינת עלויות. אז, אין מה לדאוג!
כמובן!
בית הספר לאפייה הוא שילוב של למעלה מ-3 סדנאות אפייה שונות שחוברו יחד. אפילו בשיעורים הבסיסיים ננפץ המון מיתוסים שנלמדים בבתי הספר לבישול, נלמד טכניקות, טיפים וטריקים ייחודיים שפיתחתי לאורך השנים, ונהפוך את הכנת המאפים בבית להרבה יותר פשוטה ומקצועית משאי פעם דמיינת. מעבר, ככל שמתקדמים לומדים יותר ויותר מאפים מיוחדים מכל העולם, לצד שילובי טעמים חלומיים. עולם מאפים שלם שרלוונטי גם למי שלא נגע בבצק מימיו – וגם לבעלי מאפיות, קונדיטוריות ואנשי מקצוע מיומנים!
@dor_peleg
@dor_peleg