ברוכים הבאים

לבית הספר לפסטה

קורס הפסטה הדיגיטלי הגדול והמקיף בישראל

0 +

תלמידים בקורסים ובסדנאות

0 +

צפיות ברשתות החברתיות

תמיד חלמת להכין פסטות יפהפיות במטבח שלך?

הגעת למקום הנכון!

לאחר 15 שנים של הכנת פסטה טרייה בעבודת יד

 והעברת מאות סדנאות פסטה לאלפי משתתפים

 שמעתי באמת אינסוף פעמים את המשפט –


"תמיד פחדתי להכין פסטה טרייה לבד בבית
  לא האמנתי שאצליח להתעסק עם זה אבל מסתבר
שזה כל כך קל, פשוט ולא סיפור בכלל …

על הטעם? אין בכלל מה לדבר. מדהים!"

לאחר 15 שנים של הכנת פסטה טרייה בעבודת יד
והעברת מאות סדנאות פסטה לאלפי משתתפים
שמעתי באמת אין סוף פעמים את המשפט –

"תמיד פחדתי להכין פסטה טרייה לבד בבית!
לא האמנתי שאצליח אבל דווקא מסתבר
שזה כל כך קל, פשוט ולא סיפור בכלל …
על הטעם? אין בכלל מה לדבר. מדהים!"

וביננו? זה באמת הרבה יותר פשוט ממה שחושבים.
 אני מבטיח לך!

להמשך קריאה>>
להמשך קריאה>>

בבית הספר לפסטה נלמד את
אמנות הכנת הפסטה הטרייה בבית
צעד אחר צעד, מא’ ועד ת’,
כולל כל מה שתמיד רצית לדעת –

15 בצקי פסטה שונים בכל הצבעים, הבסיסים והסוגים,
רידוד במכונה ובאופן ידני (כן כן, לא חייב מכונת פסטה!),
הרכבת אפקטים צבעוניים מיוחדים, מרהיבים ויוצאי דופן,
הכנת צורות פסטה מכל הסוגים – ארוכות, קצרות וממולאות,
מגוון מילויים ורטבים, מקלאסיים ועד ייחודיים וחדשניים!

וכמובן, טריקים משני חיים שעושים את כל ההבדל בין עוד
מנת פסטה חובבנית, מרושלת, בינונית ולא מוצלחת
לפסטות מדויקות, מקצועיות, מרהיבות ומושלמות,
שיפילו כל אחד מהרגליים (ביופי ובטעמים, כן?)
ולא נופלות משום מסעדה יוקרה בארץ או באיטליה!

בבית הספר לפסטה נלמד את
אמנות הכנת הפסטה הטרייה בבית
צעד אחר צעד, מא' ועד ת',
כולל כל מה שתמיד רצית לדעת –

15 בצקי פסטה בכל הצבעים, הבסיסים והסוגים,
רידוד במכונת פסטה וגם באופן ידני
(כן כן, לא חייב מכונת פסטה!),
אפקטים צבעוניים מיוחדים, מרהיבים ויוצאי דופן,
פסטות מכל הסוגים – ארוכות, קצרות וממולאות,
מגוון מילויים ורטבים, מקלאסיים ועד חדשניים!

וכמובן, טריקים וטיפים משני חיים
שעושים את ההבדל העצום בין עוד
מנת פסטה חובבנית, מרושלת, בינונית ולא מוצלחת
לפסטות מדויקות, מקצועיות, מרהיבות ומושלמות,
שידהימו ויפילו כל אחד מהרגליים
(גם ביופי וגם בטעמים, כן?)
ולא נופלות משום מסעדת יוקרה בארץ או באיטליה!

למה דווקא בית הספר לפסטה?

(ניתן ללחוץ למידע נוסף)

ללמוד בקצב שלך

ללמוד בקצב שלך

הקורס בנוי מ-20 שיעורים מוקלטים מראש באיכות טלוויזיונית כך שניתן ללמוד בכל שעה ומכל מקום, כמה פעמים שרק תרצו. אין צורך למהר או לדאוג מבחינת זמנים – הקורס נשאר שלך ללא הגבלת זמן!

מ-א' ועד ת'

מ-א' ועד ת'

השיעורים בקורס מתחילים ברמה הכי בסיסית ופשוטה שניתן לדמיין – ומגיעים לרמות הגבוהות ביותר, בתכנית לימודים מקיפה מפורטת – צעד אחר צעד. 15 שנות הכנת פסטה ו-3 סדנאות פסטה שונות שחוברו לקורס מקיף אחד וראשון מסוגו!

איכות מרהיבה

איכות מרהיבה

לא עוד קורס דיגיטלי משעמם שמצולם מטלפון סלולרי במטבח הביתי אלא סרטוני וידיאו סופר מקצועיים באיכות 4K וברמת עריכה טלוויזיונית, על ידי אחד מצוותי הצילום המקצועיים בארץ!

חוברות מתכונים מקיפות

חוברות מתכונים מקיפות

לכל פרק מצורפת חוברת מפורטת, מקצועית ויפהפייה, עם כל המתכונים וההוראות לכל אחד מהבצקים, הטכניקות, האפקטים, הרטבים והמילויים. בנוסף, תקבלו גם חוברת בונוס במתנה ממני עם עוד 25 מתכוני פסטה!

גישה מיידית ותמיכה

גישה מיידית ותמיכה

מיד לאחר ההרשמה תיפתח לך הגישה אל הקורס, ובתוך מייל ההתחברות הראשוני – גם לינק אל קבוצת הפייסבוק הסודית של בית הספר לפסטה. בקבוצה ניתן להתייעץ או לשאול כל שאלה, ולקבל מענה מהיר ממני, וכמובן – לשתף ולהשוויץ בתוצאות שלך!

ללמוד מהמטבח שלך

ללמוד מהמטבח שלך

בלי לנסוע רחוק ולעמוד בפקקים או לחלוק את הסדנה עם אנשים. את כל הקורס ניתן ללמוד היישר מהמטבח הביתי או הספה אצלך בבית, בליווי צמוד ופרטי ממני. ניתן לצפות בכל יום או שעה – וכמה פעמים שתרצו!

רוצה להצטרף גם?

הפסטה המושלמת במרחק נגיעה ממך!

אז, מה בתוכנית?

פרק 1

לומדים את הבסיס

קמחים

נלמד על הקמחים המושלמים להכנת פסטה, ועל מה חשוב לוודא בקמח בו נשתמש. רמז – יש שני קמחים שונים שעושים את כל ההבדל, ולכל אחד התפקיד שלו!

בצק רב תכליתי

הכנה ידנית – נלמד להכין את בצק הפסטה הכי פשוט ומגוון שיש באופן ידני, רק בעזרת מזלג!

בצק חלמונים

מיקסר – נלמד להכין בצק חלמונים כתום, קטיפתי ועשיר בעזרת מערבל מזון

בצק טבעוני

בלנדר – נלמד להכין בצק פסטה טבעוני מושלם בעזרת מעבד מזון ובאפס מאמץ!

רידוד במכונה

נכיר את מכונת הפסטה לעומק ונלמד את כל הטיפים והדגשים לעבודה ורידוד נכונים ומקצועיים

רידוד ידני

אין מכונת פסטה? אין בעיה! נלמד כיצד לרדד בצק פסטה ליריעה דקיקה ומושלמת ללא מכונה, אלא במערוך בלבד

ניפוץ מיתוסים

כמה זמן באמת צריך ללוש? איך יודעים שהבצק מוכן? התשובות לכל השאלות שתמיד פחדת לשאול!

עקרונות חשובים

נלמד את כל הסודות, הטיפים, הטריקים וקיצורי הדרך לעבודה נכונה, יעילה ומקצועית עם פסטה טרייה.

פרק 2

פסטה ארטיזנית

פסטה ארטיזנית

נלמד להכין בצקי פסטה צבעוניים (מחומרים טבעיים בלבד) בשתי שיטות שונות – כולל הדגמה מלאה ומתכונים אוניברסליים ליצירת אינסוף בצקי פסטה כיד הדמיון!

אפקט דו צדדי

ניצור יחד דף פסטה צבעוני, בצבע אחד מכל צד, שיהפוך כל פסטה פשוטה למרהיבה בכלום עבודה!

אפקט פסים \ ציור

ניצור דפי פסטה עם פסים בצבעים, ונלמד כיצד ניתן לצייר כל דבר על גבי הפסטה!

אפקט גלקסיה \ שיש

ניצור דף פסטה מרהיב עם אפקט שיש צבעוני, יפהפה ומרשים בטירוף – שמכינים דווקא משאריות הבצק.

הטמעת עשבי תיבול

נלמד כיצד ניתן להכניס אל תוך בצק הפסטה עשבי תיבול שלמים ליצירת אפקט מרהיב ויוצא דופן

10 בצקי פסטה צבעוניים

מכל הסוגים, הבסיסים והגוונים – מסלק, בטטה, תרד או פפריקה ועד יין אדום, חלב ואפילו קקאו.

טכניקות נוספות

נלמד אינסוף טיפים וטריקים יחודיים שפותחו לאורך השנים לשיפור המיומנות, היעילות והעבודה!

פרק 3

פסטות ארוכות

פטוצ'יני

נלמד להכין פסטה פטוצ'יני ארוכה, קלאסית ופשוטה שכולם אוהבים, ברמה של מסעדת יוקרה!

רוטב אלפרדו אמיתי

נכין יחד רוטב אלפרדו רומאי אותנטי, ללא שמנת. עשיר, חמאתי ומדהים, כמו שעוד לא ניסית!

ספגטיני תרד

נלמד להכין יחד ספגטי ריבועיים דקיקים, מדויקים ויפהפיים, בצבע ירוק מרהיב מתרד טבעי.

פסטו בזיליקום קלאסי

נלמד להכין פסטו בזיליקום אותנטי, עשיר וטעים בטירוף – שאי אפשר להשוות לפסטו הקנוי. פיצוץ של טעמים!

עבודה נכונה

נלמד את כל הטכניקה לבישול נכון ומדויק – מההכנסה למים ועד חיבור מושלם אל הרוטב!

טיפים וטריקים

נלמד את כל הסודות המקצועיים למנות פסטה מקצועיות ומדויקות, כמו במסעדה.

צילחות מקצועי

נלמד שתי טכניקות להגשת פסטות ארוכות, כמו במסעדות היוקרה!

פרק 4

פסטות קצרות

פרפלה בטטה

נלמד ליצור פסטת פרפרים מרהיבה ומדויקת בעבודת יד – מבצק פסטה שמבוסס על בטטה צלויה!

חמאת דבש ופלפל שחור

נכין יחד רוטב פסטה ייחודי ויוצא דופן לפסטה (שמושלם גם עם כל דבר אחר) שכמוהו לא טעמת.

גרגנלי פרג

נלמד ליצור פסטה פנה בעבודת יד, עם בצק פרג דלמטי שפותח במיוחד עבור הקורס ולא קיים בשום מקום אחר!

פסטו פיסטוק נאפוליטני

נכין יחד פסטו מ-100% פיסטוק, עשיר, חמאתי ומדהים – אחד מרטבי הפסטה הטעימים בעולם, והאהובים עליי באופן אישי.

טכניקות מנצחות

איך יוצרים צורה מושלמת שלא תיפתח במים? איך מונעים מהרוטב להישרף במחבת? נענה על כל השאלות ונלמד את הסודות והטיפים של המקצוענים!

פרק 5

פסטות ממולאות

רביולי גבינות

נלמד להכין יחד רביולי ריבועיים מושלמים במלית גבינות עשירה והכי פשוטה שיש (בשיטת הפס הנע – לחיסכון בזמן ועבודה יעילה ומהירה!)

פסטו עגבניות מיובשות

נכין פסטו אדום, מתקתק, עשיר ועמוק, שמשדרג כל מנת פסטה ובכלל, ב-10 שניות של עבודה.

טורטליני בצלים שרופים ומסקרפונה

נלמד כיצד לעצב את אחת הפסטות המפורסמות בעולם, טורטליני, בשיטה ייחודית ובמילוי מתקתק, חמאתי ומדהים של בצלים שרופים וגבינת מסקרפונה עשירה!

רוטב שמנת פטריות מושלם

אלמד אותך את המתכון הסודי והמושלם שלי לרוטב הכי קלאסי שיש – עם כמה טיפים שעושים את כל ההבדל!

אניילוטי תירס טרי

נקפל יחד כיסוני פסטה יפהפיים ומדויקים במילוי קרם תירס עשיר ומתקתק וגבינת פרמזן. ביס חלום!

קרם צנוברים ומרווה

נכין רוטב ייחודי, אגוזי ועשיר, שנוצר במיוחד עבור הקורס – ואי אפשר להפסיק לאכול. אגב, הוא גם הכי פשוט שיש!

רביולו חלמון וכרוב צלוי

נלמד כיצד להכין רביולי גדול במילוי חלמון שלם שנוזל בזמן החיתוך, כולל כל הטיפים, הטריקים והסודות ליצירת רביולו מושלם. מסעדת יוקרה – רק בבית!

חמאה חומה

נכין יחד חמאה אגוזית, קרמלית ומתקתקה, מרכיב אחד בלבד, שהיא פשוט חובה בארסנל.

רביולו כפול – סלק וגבינת עזים

נכין יחד רביולו דופיו – עם שני מילויים שונים באותו הרביולי. חוויית אכילה יוצאת דופן!

סוכריות פסטה שוקולד

לקינוח – נכין יחד סוכריות פסטה מבצק קקאו שוקולדי, במילוי גנאש שוקולד לבן מלוח ורוטב שמנת וניל. אחד הביסים הטעימים בעולם!

טיפים וטריקים

ממילוי מקצועי לשק זילוף ועד לצליית פטריות מושלמת. עשרות טיפים, טריקים וקיצורי דרך לחיים קלים במטבח!

קצת מתלמידי הקורס

איך זה באמת עובד?

נרשמים ומיד מגיעה הגישה לקורס –

מתחילים להכין בצקי פסטה טרייה!

מכינים בצקים צבעוניים ואפקטים
(כן כן, מחומרים טבעיים בלבד!)

לומדים לרדד עם או בלי מכונת פסטה
(שמעת נכון – לא חייב גם מכונה!)

מקפלים פסטה מרהיבות ומכינים
מילויים יוצאי דופן ורטבים מטורפים

מתענגים על הפסטה המדהימה
שיצרת לגמרי בעצמך – ובקלי קלות!

רוצה להצטרף גם?

הפסטה המושלמת במרחק נגיעה ממך!

קצת מהתקשורת

תלמידים מפרגנים

"בזכות דור, אני מבשלת כמו שף מקצועי."

"הקורסים של דור שווים כל שקל!"

"המתכונים של דור קלים ומוצלחים תמיד."

"הקורסים של דור מקצועיים ופרקטיים מאוד."

"דור פלג הפך את הבישול למהנה ופשוט."

"קורס מדהים, למדתי המון ושיפרתי את כישורי הבישול!"

“וואוו איזה קורס”

“תקשיב התחלתי טיפה לצפות והרמה מטורפת! תודה רבה לך”

“זה הדבר הכי טוב שקניתי בחיים שלי”

“אתה הכי מקצוען שיש קניתי בלי לחשוב פעמים”

אני שמח ששילמתי את זה לך, התוכן שאני צורךך ממך פרייסלס”

“ראיתי עכשיו כמ הפרקים אחי זה פשוט מדהים”

“תקשיב איזה מחיר !?!? כל הכבוד לך”

“ממזמן לא קניתי משהו כל כך מהר”

“טוב תקשיב עברתי עכשיו על הרשימה של מה יש בקורס וזה מטורף!!!”

רוצה להצטרף גם?

הפסטה המושלמת במרחק נגיעה ממך!

אז ... מה מפריד בינך לבין הכנת

פסטות טריות מרהיבות בבית?

מחיר מלא

1,285

מחיר מלא

1,285₪

אבל, תמיד היה לי חשוב להנגיש את
  אמנות הפסטה הטרייה והבישול לכולם.
מאז ומתמיד נלחמתי ועשיתי הכל כדי
שמחירי הסדנאות שלי יהיו הוגנים ונגישים.

לאפשר לכמה שיותר אנשים בארץ

 ללמוד, לטעום, לחוות, להנות וליצור

 פסטות טריות, יפהפיות, מקצועיות וטעימות

 גם אצלך בבית, מהמטבח הביתי שלך!

לאחר הנחה

495

אבל … באמת חשוב לי לוודא שכולם

 יוכלו להנות מהקורס הענק והמקיף שיצרתי,

 מכמויות התוכן האדירות במחיר מצחיק,

 מאיכות הצילום יוצאת הדופן שנדיר לראות!

אז, החלטתי לתת על הקורס
 הנחה מטורפת. חד פעמית. משוגעת.

 כזו שאנשים רואים ושואלים אותי -

"למה שתמכור את הטירוף הזה שהשקעת בו

 עשרות אלפי שקלים וחצי שנה עבודה

במחיר כל כך זול? זו באמת בדיחה!"

345 שקלים בלבד

כן כן, זו לא טעות.

 940 שקלים פחות מהמחיר המקורי!

או ב-4 תשלומים של 86 שקלים בלבד!

 ללא שום ריביות או משחקי סכומים. 

שאלות נפוצות

כן! בבית הספר לפסטה נלמד את כל מה שצריך לדעת, מהרמה הבסיסית ביותר של באילו קמחים נכון להשתמש, הכנת בצק ידנית, מבנה מכונת הפסטה, בישול נכון ואפילו רידוד במערוך. גם אם מעולם לא נגעת בבצקים – בסיום הקורס מנות פסטה מרהיבות וטעימות בטירוף ייצאו מהמטבח שלך – ואני מתחייב על כך!

תוכנית הלימודים של 'בית הספר לפסטה' בנויה באופן מודולרי ייחודי על מנת להעביר כמה שיותר ידע, טכניקות, טיפים וטריקים – עם כמה שפחות זמן מת או דברים שחוזרים על עצמם.

מעבר לצורות נלמד 15 בצקי פסטה שונים (וכיצד לצבוע פסטה באינסוף דרכים נוספות), עשרה רטבים מכל הסוגים, מהקלאסיים ביותר ועד כאלו יחודיים שלא נראו מעולם, אפקטים מיוחדים בפסטה או פסים בצבעים, אפקט גלקסיה או הטמעת עשבי תיבול, ואינסוף טיפים על בישול נכון וחיבור מושלם אל הרוטב. נלמד גם להכין חמאה חומה, למלא שק זילוף ועוד המון טריקים שרלוונטיים לכל מטבח שהוא!

מרגע הרכישה 'בית הספר לפסטה' זמין לצפייה מכל מכשיר רלוונטי (טלפון נייד, מחשב, אייפד ועוד), ותוכלו לצפות בו בכל יום שתרצו, בכל שעה שתרצו וכמה פעמים שרק תרצו – ללא הגבלת זמן. כן, לכל החיים!

כמובן!

'בית הספר לפסטה' הוא שילוב של למעלה מ-3 סדנאות פסטה שונות. אפילו בשיעורים הבסיסיים ננפץ המון מיתוסים שנלמדים בבתי ספר לבישול ונלמד טכניקות, טיפים וטריקים יחודיים שפיתחתי לאורך השנים, ויהפכו את הכנת הפסטה הטרייה להרבה יותר פשוטה משאי פעם דמיינת. מעבר, ככל שמתקדמים בשיעורים לומדים יותר אפקטים, צורות שלא רואים בכל יום, רטבים יחודיים ועוד המון. גם אם פסטה טרייה מככבת אצלך במטבח – בקורס הזה יש עוד עולמות שלמים!

בקורס נלמד להכין בצק פסטה טבעוני קלאסי – וכיצד ניתן להכין בצק פסטה טבעוני על כל בסיס (ירקות, תבלינים, נוזלים ועוד). כלומר, ניתן לקחת כל צבע פסטה שרוצים ולהכין אותו גם באופן טבעוני, באותה קלות וללא חומרי גלם יקרים. גם את רוב הרטבים והמילויים ניתן לטבען בקלות – וליצור מנות טבעוניות מדהימות!

מיד בעת ההרשמה, במייל ההתחברות שיגיע – יהיה גם לינק אל קבוצת הפייסבוק הסגורה של הקורס. מדובר בקהילה סגורה ובה חברים רק תלמידי הקורס. שם, ניתן לשאול כל שאלה ולהתייעץ בכל עניין, לקבל מענה מהיר ממני ומתלמידים נוספים, וכמובן – להשוויץ בתוצאות המדהימות!

כמובן! כחלק מהרעיון של להנגיש את עולם הפסטה הטרייה החלטתי להכניס באופן מיוחד אל הקורס גם לימוד רידוד ידני, במערוך. לאורך כל הקורס נשתמש אך ורק בכלים שיש בבית, ללא חותכנים יוקרתיים או ציוד במאות שקלים. יספיקו מערוך, סכין ושיפוד כדי להכין את כל צורות הפסטה שבקורס!

בקורס, מעבר למתכונים הספציפיים – יש גם מתכונים אוניברסליים. כלומר, כיצד ניתן לקחת כל ירק, תבלין או נוזל וליצור מהם בצק פסטה. מהם, ניתן להכין כל בצק שרוצים, בכל אפקט, בכל צורה ועם כל מלית ורוטב. כל המטרה היא להעניק את הכלים ליצירת פסטות מדהימות, ומכאן – השמיים הם הגבול, וניתן ליצור כל מנת פסטה שעולה לדמיון!

אגב, בתוך הקורס יש עוד חוברת בונוס עם 25 מתכונים ייחודים ונוספים במתנה ממני, כי למה לא לפנק?

@dor_peleg

K 0

@dor_peleg

K 0